Monday, April 29, 2019

Adam Lambert revine ca mentor la „American Idol” cu ocazia „Serii Queen”



La 10 ani de la participarea la concursul de talente care l-a consacrat, Adam Lambert se întoarce în familia „American Idol”, de data aceasta în ipostaza de mentor

Momentul nu a fost ales întâmplător; ediția actuală a sezonului cu numărul 15 a fost dedicată trupei Queen, toți cei 8 finaliști ai show-ului având ca misiune interpretarea unei melodii din repertoriul legendarei trupe britanice.

Cu o nouă înfățișare, dar cu aceeași aură intens strălucitoare, Adam i-a ghidat pe tinerii aspiranți la titlul cel mare, oferindu-le sfaturi practice cu privire la performanțele lor. 
Având atât experiența concursului propriu-zis, cât și anii de colaborare cu trupa Queen, viziunea oferită a fost una extrem de amplă.



Concurenții și-au arătat entuziasmul și recunoștința încă de la început.









Seara aceasta a deschis, practic, săptămâna dedicată trupei Queen la ABC, fiind programul de televiziune care urmează să difuzeze în premieră filmul-documentar „The Show Must Go On - Povestea Queen + Adam Lambert”.


De precizat este faptul că Adam este singurul fost concurent care a revenit în cadrul show-ului atât ca jurat, cât și ca mentor sau performer.










Mai multe despre întreaga poveste a lui Adam la „American Idol se regăsesc aici.

R.Ș.

No comments:

Post a Comment