Monday, June 27, 2016

Adam Lambert surprinde din nou: va fi jurat al show-ului „X Factor” Australia



Adam Lambert pare să fie de neoprit.

Deși abia acum 2 zile a încheiat turneul european alături de trupa Queen -și era de așteptat să își ia o bine-meritată vacanță-, iată că reușește să ne surprindă și de această dată, acceptând invitația de a fi jurat al concursului de talente australian. (Și vorbim de full-time job, nicidecum de o apariție episodică.)

Practic, Adam muncește aproape fără oprire încă de dinainte de Revelion -asta raportându-ne la 2016, căci nici anii anteriori nu a „șomat”. Noaptea dintre ani l-a prins la Singapore, unde a concertat în aceeași locație unde urmează să performeze alături de Queen la toamnă. Din 3 ianuarie și-a debutat turneul soloThe Original High”, iar din 25 mai a revenit pe scenă alături de Brian May și Roger Taylor pentru încă 15 concerte. Unul din ele, cel mai special, a fost cel de la București, al cărui review l-am postat chiar aici. De asemenea, am format o „galerie” de impresii și comentarii post-concert - o găsiți aici.

Vestea legată deX Factor” -confirmarea, de fapt, căci existau numeroase zvonuri- a apărut chiar în ziua concertului din România.




Adam va împărți masa juraților cu Iggy Azalea și Guy Sebastian în cel de-al 8-lea sezon al show-ului de televiziune, mărturisind:

"I am very excited to join X Factor in Australia and am looking forward to helping people shine their brightest.
Australia has always been one of my favorite places to tour.  The Aussies I've met are so kind and good humored -- so the thought of getting to live in Sydney is exciting."

Coincidența face ca tânărul și carismaticul artist american să fi participat la sezonul cu același număr al „American Idol”.

Parcursul lui la show-ul american a fost unul extrem de remarcabil, iar contactul cu el a continuat chiar până la sfârșitul acestuia, Adam fiind singurul fost concurent care a revenit în postura de mentor, jurat, invitat special și performer.

Aici i-am dedicat un articol mai complex.

Revenind la ceea ce urmează, știm că audițiile vor avea loc în perioada 29 iunie - 6 iulie (urmând a fi difuzate de Channel 7 undeva prin luna octombrie). În luna noiembrie vor avea loc edițiile live, care se întind pe parcursul a 4 săptămâni.

Adam Lambert se află deja în Australia și cu siguranță este pregătit de această nouă experiență.

În septembrie revine alături de Queen pentru un mini-turneu pe continentul asiatic, ce va debuta pe 12 septembrie în Israel.

Deocamată au fost anunțate datele:

Tel Aviv, Israel - 12 septembrie

Singapore, Singapore - 17 septembrie

Taipei, Taiwan - 19 septembrie

Tokyo, Japonia - 22 septembrie

Tokyo, Japonia - 23 septembrie

Shanghai, China - 26 septembrie

Hong Kong, Hong Kong - 28 septembrie

Bangkok, Thailanda - 30 septembrie

R.Ș.

No comments:

Post a Comment